iPad gold

15 товарів

Сторінка
15
30
50
15
Ціна за зростанням
Ціна за спаданням
Рейтинг
Рейтинг

15 товарів

Сторінка
15
30
50
15
Ціна за зростанням
Ціна за спаданням
Рейтинг
Рейтинг

При покупці техніки Apple дизайн відіграє значну роль, iPad Gold користується популярністю у користувачів. У золотистому кольорі випускають також Apple Watch, MacBook Air і, звичайно, iPhone. Тому iPad Gold може стати частиною розкішного набору, що підкреслює єдність екосистеми пристроїв.

Для такого важливого пристрою, як Айпад, золотий колір підходить найкраще. Apple обирають для пристроїв спеціальні відтінки, щоб техніка здавалася дійсно розкішною, але не занадто. iPad Gold був представлений у всіх лінійках:

  • класичний Айпад золотий колір отримав в 5 поколінні;
  • iPad Air Gold з'явився у 2 поколінні, а в 4 перетворився в Rose Gold;
  • iPad Mini став золотим в 3 поколінні;
  • IPad Pro Gold існував до 2018 року – потім Apple вирішили залишити тільки два кольори.

Доля iPad Gold була різною для всіх лінійок, і на даний момент колір актуальний для класичних планшетів.

iPad Gold – модель, яка захоплює

Класичний планшет має бюджетну вартість, тому дуже популярний серед користувачів. Щодо кольору іноді виникають суперечки:

  • Айпад в кольорі "Сірий космос" наділили чорною передньою панеллю, яка при перегляді відео здається продовженням екрану;
  • Айпад золотий і сріблястий отримали білу передню частину, яка контрастує при перегляді відеоконтенту, зате візуально розширює екран при читанні, малюванні.

Багатьом біла передня панель в iPad Gold подобається естетично. Планшет здається незвичним, легким, відразу привертає увагу. Золотиста задня панель виглядає привабливо, іноді навіть не хочеться надягати чохол на пристрій.

Користувачі іноді купують iPad Gold для малювання, але це актуально більше для новачків. Планшет має невеликий дисплей, а також підтримує тільки першу модель Apple Pencil. Для професійних потреб краще взяти iPad Pro 2020 року, Apple Pencil 2 і одну з двох чудових клавіатур. Щоб ціна не здавалася надто великою, можна підібрати модель у мінімальній конфігурації – iPad Pro 128 Gb.

iPad Gold беруть для звичайного перегляду контенту, ігр та написання текстів, для роботи, яка не потребує величезної потужності. Також він ідеальний для навчання:

  • володіє гарною камерою для відеоконференцій;
  • вимагає покупки тільки бюджетного чохла-клавіатури, на якій буде зручно писати конспекти;
  • здатний розпізнавати рукописний текст;
  • тримає акумулятор до 10 годин – вистачить на весь навчальний день.

До того ж, iPad Gold престижно виглядає і поєднується майже з будь-якими чохлами. А разом з iPhone вони створять чудову пару, адже між ними так зручно ділитися інформацією.

Як було зазначено вище, iPad Pro і Air в кольорі Gold поки що зникли з виробництва. iPad Mini відшукати теж непросто.

Купити iPad Gold в Харкові

У ЕплМаніі відмінні ціни на техніку Apple, в тому числі iPad Gold. Система лояльності, вигідне і чесне кредитування, а також опція Trade In допоможуть Вам ще більше зекономити при покупці.

Ми із задоволенням допоможемо вибрати ідеальний планшет, чи цікавить Вас iPad Gold або інша модель. Аксесуари та супутні девайси доступні в нашому каталозі. Відмінні ціни на чохли-клавіатури, Apple Pencil – все для комфорту Вашої роботи.