iPad Air 256 gb

15 товарів

Сторінка
15
30
50
15
Ціна за зростанням
Ціна за спаданням
Рейтинг
Рейтинг

15 товарів

Сторінка
15
30
50
15
Ціна за зростанням
Ціна за спаданням
Рейтинг
Рейтинг

Новий iPad Air 4-го покоління вийшов в 2020 році, але вже встиг завоювати серця тисяч шанувальників. Це не дивно, адже гаджет по праву вважається кращим у всій лінійці і оснащений безліччю нових функцій. Що стосується обсягу пам'яті, то найоптимальнішим рішенням буде купити iPad Air 256 GB, щоб використовувати всі можливості і не переживати через заповнення сховища. Особливо це важливо для людей, які збираються використовувати iPad для роботи, ігор, зберігання інформації і т. д. Якщо шукаєте планшет для базових цілей (читання книг, соціальних мереж і месенджерів), то варто звернути увагу на Apple iPad Air 64GB - такого обсягу пам'яті буде достатньо для даних цілей, вийде заощадити. Розглянемо докладніше, що з себе представляє сучасний iPad Air 256 Gb і яких нових можливостей чекати від придбання.

Оновлений дизайн Айпад Аір

Гаджет перейняв новий дизайн від Про-версії. З'явилася чітка геометрія граней і закруглені кути. Виглядає iPad Air 256 Gb сучасно, але це не єдиний плюс. Лінійка Аір відрізняється від інших моделей тонким і легким корпусом. Великий екран займає практично всю поверхню передньої панелі, за винятком тонких рамок по периметру. Екран Liquid Retina діагоналлю 10,5 дюймів, заворожує чистотою і яскравістю зображення. Незважаючи на великий дисплей, iPad Air залишається компактним, за рахунок зменшення рамок. Візуально можна помітити такі зміни:

  1. Відсутність порту Lightning. iPad Air 256 Gb отримав більш сучасний роз'єм USB Type-C. Це дало можливість підключати до гаджету периферійні пристрої, такі як монітор, принтер, різні адаптери, камери і т. д. Дане нововведення відкриває безмежні можливості для iPad Air 256 Gb.
  2. Apple Pencil другого покоління. На iPad Air 256 Gb тепер можна заряджати стилус, просто прикріпивши його до бічної грані гаджета, за допомогою вбудованого магніту. Apple Pencil 2 має матове покриття, зручно лежить в руці. Оснащений сенсорами, за допомогою яких можна швидко перемикати девайс з однієї програми на іншу.
  3. Забавні анімації. Розробники Apple знають толк в деталях. І новий iPad Аір їх не позбавлений. Наприклад, можна побачити веселі анімації під час зарядки стилуса.
  4. Висока швидкість роботи. Це те, що визначає якість техніки і те, що в iPad Air 256 Gb відчувається з перших хвилин використання. Будь-які додатки відкриваються за секунду, iPad блискавично реагує на всі команди і рухи. Така продуктивність забезпечена завдяки потужному чіпсету A14 Bionic.

Після перших же годин роботи на iPad Air 256 Gb здається, що це - найкращий планшет у світі. 

Touch ID на iPad Air 256 GB

У даній моделі Face ID не застосовується. Виробник пропонує користувачеві нову версію сканера відбитку пальців. Біометричний датчик тепер розташований на кнопці розблокування. Налаштувати сканер необхідно так само, як і в випадку з кнопкою Home, тобто пройти процедуру ідентифікації. Планшет використовується в різних положеннях (вертикальному і горизонтальному), тож краще налаштувати Touch ID на ліву і праву руки. Для розблокування iPad Air необхідно прикласти палець до кнопки і тільки після проходження ідентифікації натиснути на неї, щоб розблокувати гаджет. Звикнути до системи можна швидко, вона дуже зручна.

Що пропонує ЕплМанія?

У нашому інтернет-магазині можна купити iPad Air 256GB за вигідною ціною. Якщо потрібна консультація і допомога в оформленні замовлення - телефонуйте за контактними номерами телефонів, і наші менеджери із задоволенням дадуть відповідь на всі питання. Доставка iPad Air 256 Gb здійснюється в Київ, Одесу, Дніпро, Миколаїв, Кривий ріг, Кропивницький та інші міста України. Самовивезення можна здійснити в одному з магазинів Харкова.