iPad 128gb

15 товарів

Сторінка
15
30
50
15
Ціна за зростанням
Ціна за спаданням
Рейтинг
Рейтинг

15 товарів

Сторінка
15
30
50
15
Ціна за зростанням
Ціна за спаданням
Рейтинг
Рейтинг

За допомогою iPad можна впоратися з будь-яким завданням. Редагуйте тексти, спілкуйтеся по відеозв'язку, працюйте в інтернеті. Все одно зручніше ноутбук? Купіть повнорозмірну клавіатуру Smart Keyboard і набирати текст стане так само комфортно. На iPad діє система жестів Multi-Touch, яка забезпечує легке управління гаджетом. Якщо потрібна деталізація і точність, то просто підключіть мишу або трекпад. На Айпад з пам'яттю 128 ГБ, які представлені на нашому сайті, встановлені потужні процесори - такі як, наприклад, A12 Bionic. Він легко впорається зі складними графічними іграми або додатками для художників, фотографів. Зміна зображень швидка, плавна, з високою деталізацією. Варто відзначити також, що iPad Pro 11 2020 отримали більш потужний блок камер з двома лінзами. Це нове покоління планшетів, на які можна фотографувати і отримувати знімки високої якості. Все це говорить про те, що купити iPad на 128GB буде правильним рішенням. Даного об'єму пам'яті точно вистачить на кілька років активного використання.

Чому варто купити Айпад 128 ГБ?

На всіх моделях iPad розробники збільшили базовий обсяг вбудованої пам'яті. В основному через те, що з кожним роком зростає функціонал планшетів, з'являються нові програми, стає потужнішим процесор. Сучасні програми також більш графічні і займають пам'ять. Наприклад, свіжа модель iPad Pro 12.9 виробляється з мінімальною пам'яттю 128 ГБ. Це потужний гаджет, який здатний замінити ноутбук. Деякі моделі починаються від 32 ГБ або 64 ГБ. Розглянемо основні переваги iPad 128GB:

  1. Більше можливостей. iPad необхідний для сучасної людини. Він допоможе в роботі, навчанні, урізноманітнює дозвілля. Мобільність і невеликі габарити дозволяють взяти iPad з собою куди завгодно. Збільшений обсяг сховища забезпечить збереження документів, фото, відео та іншої цінної інформації.
  2. Місткість. Тільки уявіть - iPad 128 ГБ буде достатньо, щоб зберігати близько 3 десятків тисяч фотографій з високою роздільною здатністю. Ігри, музика, документи - в таке сховище поміститься все. Ви зможете користуватися iPad кілька років, навіть не замислюючись про нестачу пам'яті.
  3. Потужний акумулятор. Більшість iPad 128 GB підтримують Wi-Fi і LTE, що допоможе завжди бути на зв'язку. Доповнивши гаджет клавіатурою, можна перетворити його в портативну робочу станцію, яка поміститься в маленькій сумці. Для комфортного використання всіх можливостей потрібен ємнісний акумулятор, щоб гаджет не розряджався в самий невідповідний момент. Тому батарея на iPad витримує до 10 годин активного використання.
  4. Чіткі фото. На Pro-версіях iPad 128 Gb встановлений модуль камери з ширококутною (12 Мп) і надширококутною (10 Мп) лінзами. Така камера здатна відобразити цінні моменти Вашого життя в відмінній якості.
  5. Нотатки від руки. За допомогою Apple Pencil тепер можна писати прямо на екрані iPad 128 Gb.

Що пропонує ЕплМанія?

Замовляйте планшет Айпад 128 ГБ в нашому і інтернет-магазині за вигідною ціною. Є можливість оформити кредит, щоб оплатити iPad за кілька платежів. Доставку гаджетів і аксесуарів здійснюємо до Києва, Одеси, Дніпра, Миколаїва, Кропивницького та в інші міста України. Ми можемо оформити кур'єрську доставку, щоб Ви отримали гаджет, не виходячи з дому.